De foto’s van tweeling Leia en Lauren zijn een grote hit op Instagram. Hun ouders Amber Yong en Peter Lok uit Singapore maakten een paar maanden geleden het account @leialauren aan om foto’s met familie en vrienden te delen. Al snel gingen de olijke tweelingzusjes viraal.

Zonnetjes in huis
De 8 maanden oude tweelingzusjes zijn volgens hun ouders een ‘dagelijkse dosis zonneschijn en positiviteit’ en toveren elke dag een lach op hun gezicht. Ook fans kunnen niet genoeg van de schattige tweeling krijgen. Het Instagram account heeft inmiddels meer dan 179.000 volgers.

Volg jij Loving Mama al op Instagram, Twitter en Pinterest?


Like Loving Mama op Facebook

 

How mermaids really look like after a hearty meal 😂 #nowaistline Crotchet mermaid costumes from @quinnbebe

Een foto die is geplaatst door Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here