Meester doet ontroerend huwelijksaanzoek aan juf in kleuterklas

0
3408

Juf Desiree kreeg donderdag de verrassing van haar leven. Meester Roy kwam plotseling met zijn leerlingen haar kleuterklas binnen. Omringd door alle kinderen vroeg hij haar ten huwelijk. Houd jij het droog?

Met de kinderen
Groep 5/6 van ’t Schrijverke in Mierlo had het huwelijksaanzoek stiekem met meester Roy voorbereid. De leerlingen bleven maar vragen wanneer het stel nou eens zou gaan trouwen. ‘En we kennen elkaar van de Pabo, dus wat is er dan leuker om de kinderen er bij te betrekken?’

Liefdesliedje
Meester Roy en zijn leerlingen bouwden in een leeg lokaal de kleuterklas van Desiree na om zo goed mogelijk te kunnen oefenen. Ze leerden daar ‘I won’t give up’ van Jason Mraz uit hun hoofd, hét liefdjesliedje van het stel.

Aanzoek
Donderdag was de spannende dag van het aanzoek. Roy ging met zijn leerlingen naar basisschool De Kleine Kapitein in Bakel waar juf Desiree les geeft in een kleuterklas. Ze had al opdracht gekregen met haar kleuters in een kring te gaan zitten, maar wist niet wat er ging gebeuren. De juf was dan ook erg verbaasd toen ze ineens de kinderen met ballonnen zag. Toen vervolgens ook haar vriend met gitaar het lokaal binnenkwam en voor haar ging zitten, viel het kwartje en sloeg ze haar hand voor haar mond.

Wil je met me trouwen?
De klas zong samen het liedje van Jason Mraz, terwijl meester Roy op zijn gitaar speelde. Juf Desiree en heel wat kleuters hielden het niet droog tijdens het ontroerende optreden. Aan het eind van het liedje ging Roy op zijn knieën en vroeg hij: ,,Wil je met me trouwen?” Een geëmotioneerde Desiree antwoordde vol overtuiging ‘ja!’.

Volg jij Loving Mama al op Instagram, Twitter en Pinterest?


Like Loving Mama op Facebook

Bron: Eindhovens Dagblad*http://www.ed.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here